Har startet ellevill priskrig på strøm

I november kan du få strømmen billigere enn det strømselskapene selv betaler på kraftbørsen.

Strømprisen er endelig på vei ned etter mange måneder med uvanlig høye prisnivåer. Samtidig har Agva Kraft kommet med et lavpristilbud som topper  Forbrukerrådets offisielle prisoversikt Strømpris.no.

Ved å bestille produktet Agva Kampanje Spot får du strømmen 6 øre billigere per kilowatt enn det selskapet selv betaler for strømmen.

– Priskrig er den beste formen for konkurranse for forbrukerne. Da kanaliseres markedsbudsjettet direkte inn i lavere priser til glede for alle prisbevisste kunder, forteller markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

Her kan du enkelt bestille Agva Kampanje Spot

Rekordvarme gir lavere strømpriser
Innbyggere over store deler av landet har kunnet glede seg over rekordvarmt oktobervær. I mange områder har det også kommet mye nedbør, og denne kombinasjonen har ført til et kraftig fall i strømprisene de siste ukene.

– Samtidig som vannet flommer til vannmagasinene kappes nå de rimeligste aktørene om å være aller billigst. Dette kommer forbrukerne direkte til gode, avslutter Arctander.

Å bytte leverandør er enkelt og gratis
I dag er leverandørbyttet automatisert, og det er enklere enn noen gang å bytte til en billigere strømleverandør. Det nye strømselskapet tar seg av alt det praktiske ved bytting, og det koster ingenting å skifte leverandør.

Her bestiller du Agva Kampanje Spot

Les også: Finn billigst og best varmepumpe til ditt hjem
Les også: Finn billigst og best bredbånd der du bor

Kommentarer er stengt.