Har startet ellevill priskrig på strøm

Nå kan du få strømmen billigere enn det strømselskapene selv betaler på kraftbørsen.

2018 var preget av ekstremt høye kraftpriser, og vi må tilbake til 2011 for å finne en periode med like dyr strøm.

Ferske tall fra SSB viser at konsumprisindeksen steg med hele 3,5 prosent fra november i 2017 til samme måned i år. SSB trekker frem prisene på strøm som hovedårsak til oppgaven. Prisene på elektrisitet inkludert nettleie var 26,8 prosent høyere i november i år enn i november i fjor.

Flere eksperter advarer også om at vinteren kan by på rekordhøye strømpriser. I perioder med høye strømpriser er det ekstra viktig å sjekke om man har en konkurransedyktig avtale.

Selger strømmen 14 øre billigere enn selskapet selv betaler
Agva Kraft har akkurat lansert et lavpristilbud som topper Forbrukerrådets offisielle prisoversikt Strømpris.no (7. januar 2019).

Ved å bestille produktet Agva Kampanje Spot får du strømmen 14 øre billigere per kilowatt enn det selskapet selv betaler for strømmen.

– Priskrig er den beste formen for konkurranse for forbrukerne. Da kanaliseres markedsbudsjettet direkte inn i lavere priser til glede for alle prisbevisste kunder, forteller markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

Her kan du enkelt bestille Agva Kampanje Spot

Hvorfor spotavtale?
Spotavtale, eller innkjøpspris som det også kalles, innebærer at kunden får strømmen til samme pris som det strømleverandørene betaler – mot et fast påslag som dekker leverandørenes administrasjonskostnader og inntjening.

VGs Dine Penger har avslørt man i løpet av et liv vil spare mellom 25.000 og 65.000 kroner gjennom på å velge strøm til innkjøpspris fremfor en variabel avtale.

Å bytte leverandør er enkelt og gratis
I dag er leverandørbyttet automatisert, og det er enklere enn noen gang å bytte til en billigere strømleverandør. Det nye strømselskapet tar seg av alt det praktiske ved bytting, og det koster ingenting å skifte leverandør.

Her bestiller du Agva Kampanje Spot

Les også: Finn billigst og best varmepumpe til ditt hjem
Les også: Finn billigst og best bredbånd der du bor

Kommentarer er stengt.