La rørleggeren ta seg av jobben

Har du fuktskader? Skal du legge nye rør? Eller vil du kanskje bare fornye kjøkkenet eller badet?

Kartlegg dine behov og legg ut jobben på Mittoppdrag. Vent på tilbud og kontakt de aktuelle tilbyderne. Avtal tid med rørleggeren for bevaring. På bakgrunn av dine ønsker vil rørleggeren komme med en faglig analyse og anbefaling, der du kan komme med dine godkjennelser og innrettelser. Dere kan raskt og enkelt gjøre en avtale der og da, både om pris og når du vil at arbeidet skal utføres. Slik kan du prioritere tanker og tid på andre ting. Enkelt og greit!

Ta affære før bilen din blir en rusthaug!

yay-9261118-digital

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no  er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker  utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan  i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og  de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha  utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med  faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen  forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne  får tilbud på alt fra snekkere  og eiendomsmeglere  til webutvikling  og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant  annet lokaler, catering, transport  og fotografering.  Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

Kommentarer er stengt.