Ta affære før bilen din blir en rusthaug

Det våte vinterværet er drepen for bilen din. Sjekk hvordan du kan få rask og billig rustbehandling.

Det har vært en svært våt sommer og høst mange steder i landet, og når frosten og snøen kommer, blir det salting og enda fuktigere veibaner.

Legg verkstedjobben ut på MittOppdrag.no nå!

Enorme mengder salt

Under kjøring vil det alltid komme småskader og slitasje fra steinsprut på bilens understell. I disse småskadene vil rust kunne utvikle seg på grunn av luftforurensing, fuktighet, og ikke minst veisalt.

Saltforbruket i Norge når stadig nye høyder, og i dag brukers det ca 30 kilo salt pr. kvadratmeter saltet vei.

Ingen antiruststoffer er evigvarende, og en understellsbehandling bør gjentas med jevne mellomrom. En god tectylbehandling vil hindre at det kommer skader, og at fuktighet slipper til. Det er viktig at man også beskytter bilens hulrom, så unngår man rust også her.

Spar tid og penger

Dersom du trenger service på tectylbehandling, understellsbehandling eller rustbehandling for bilen din, har vi et godt tips til deg:

Legg jobben ut på anbud på Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no. Da vil du få tilbud fra en rekke verksteder og rustspesialister i ditt område, og på den måten er du nærmest sikret at noen kan ta jobben på et tidspunkt som passer deg.

Du vil også få en god oversikt over hva prisnivået for den aktuelle verkstedjobben ligger på, og du unngår dermed å bli lurt på pris.

Hvis du i tillegg har tid til å sjekke litt rundt de mest aktuelle tilbyderne, øker du sjansen til å få maks ut av anbudsrunden: Et seriøst verksted som kan ta jobben din når det passer for deg og til en fornuftig pris.

Legg verkstedjobben ut på MittOppdrag.no nå!

Rust

Slik fungerer MittOppdrag

MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

LES OGSÅ:

Slik sparer de tusenvis av kroner

Sjokkerende prisforskjeller på elektrikkerjobben

Kommentarer er stengt.