Slik øker du sjansen for å få forbrukslån

Med den seriøse aktøren Lendo kan du søke enkelt og raskt hos mange banker samtidig.

Har det dukket opp uventede utgifter, eller ønsker du økonomisk frihet i hverdagen slik at du kan gjøre gode kjøp eller investeringer når mulighet byr seg? Da kan et forbrukslån være løsningen for deg.

Men hvilket lån passer dine behov og situasjon best?

Det vrimler av nettsider som tilbyr forbrukslån og låneguider. Ikke alle er dessverre like profesjonelle, og det er ikke lett å luke bort aktørene som tilbyr dårlige vilkår og gir useriøse tips.

Søk hos flere banker samtidig

Derfor er det godt at det finnes tjenester som Lendo.no fra Schibsted. Lendo formidler søknaden din til flere banker, slik at du kan velge det lånet som passer deg best.

Tjenesten er helt kostnadsfri og uforpliktende, og det tar det maksimalt fem minutter å fylle ut søknaden. Så er det bare å vente på tilbudene kommer; svarene får du på dagen.

Lendo formidler lån fra 10.000 til 5000.000 kroner fra noen av Norges ledende banker og låneinstitusjoner. En medsøker kan øke dine sjanser for å låne penger, spesielt hvis du låner over 150.000 kroner.

Sjekk om du kan få forbrukslån med Lendo her!

Finn banker med gode rentevilkår

Som forbruker får du en enkel oversikt over markedets rente- og lånevilkår på én enkelt lånesøknad. Hver långiver gjør en helhetsvurdering ut fra opplysningene du har oppgitt og kredittopplysningene som er innhentet.

Lendo vil så gi deg beskjed via e-post og sms når det foreligger tilbud til deg. På tjenestens nettsider velger du selv hvilken bank og tilbud du eventuelt ønsker å gå videre med.

Raskt, enkelt og helt kostnadsfritt. Og pengene kan du selvsagt bruke til det du måtte ønske.

Hvis du har behov for rådgivning, står Lendos eksperter klare til å hjelpe deg på telefon.

Klikk her for å søke forbrukslån med Lendo

Eksempelrente: 7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, totalt 195 720 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%. Nedbetalingstid 3-15 år.

Nettavisen Lånehjelpen kan du sammenlikne forbrukslån og se hvilke som har best rente og vilkår.

Les også:
Finn best bredbånd der du bor

 

 

Kommentarer er stengt.