Slik finner du de billigste strømavtalene der du bor

Du trenger bare å taste inn adressen din.

Etter mange år med lave strømpriser, steg kraftprisen mye i 2017 og 2018. Det er derfor viktigere enn på lenge å velge en konkurransedyktig avtale.

På tjenesten Strømvalget kan du enkelt finne ut om du har en god eller dårlig strømavtale. Med noen få tastetrykk får du en oversikt over de billigste avtalene der du bor, og du kan raskt og kostnadsfritt bytte til en ny leverandør.

Dataene er levert av Finansportalen, noe som garanterer for en nøytral oppstilling av strømavtalene.

Alexander Haraldsen (bildet øverst i saken) står bak Strømvalget. Han har hjulpet titusenvis av forbrukere med å bytte til de beste strømavtalene på det norske markedet etter etableringen av tjenesten i 2010.

– Folk flest er av den oppfatning at en strømleverandør enten er dyr eller billig, men det er ikke nødvendigvis tilfellet. De aller fleste leverandørene har flere ulike avtaletyper for det samme produktet, men med ulik pris. Det er derfor lønnsomt å sjekke om man har riktig strømavtale hos riktig leverandør, forteller Haraldsen.

Prøv Strømvalget og se hvor lav strømregningen din kan bli

En annen problemstilling mange ikke kjenner til, er at du automatisk blir tilegnet en strømavtale fra nettleverandør når du flytter.

– Det er aldri en god avtale for kunden, og man burde absolutt bytte denne. Her kan man ofte halvere strømregningen, avslører Haraldsen.

Finn den billigste avtalen på Strømvalget

Eller bruk skjemaet under:

 

Les også: Slik finner du billigst bredbånd der du bor

Kommentarer er stengt.