zip screens solskjerming

Tropevarme: Slik hindrer du at inntil 92 % av sollyset slipper inn

Screens er produktet som hindrer at sollyset slipper gjennom vinduene hjemme. Det er med på å gi behagelige temperaturer innendørs når solen står på som verst i sommersesongen.

Utvendige markiser er ikke lenger produktet nordmenn ønsker seg for å skjerme seg fra det sterke sollyset.

– Vi ser at screens, spesielt zip screens har blitt en av våre «melk og brød-produkter», og tatt over tronen foran utvendige persienner, sier Andre Kruse i Sesons Markiser.

Det er ikke uten grunn at nordmenn velger zip screens som den nye markisen. Det er ifølge Kruse markedets beste solskjermingsprodukt.

– Det er det flere årsaker til, men for å nevne noen så det et så godt som vedlikeholdsfritt produkt, det er svært værbestandig og er en soleklar estetisk vinner på fasaden i de aller fleste tilfeller.

Les også: Sjokkpriser på strøm – dette er Norges billigste strømavtale


Få gratis befaring og 60 prosent avslag på all elektronikk i august (motorer, sensorer og fjernkontroller)


Screens er først og fremst et produkt som er ment å stoppe solens langbølger å trenge inn gjennom vindu slik at man iveratar inneklima.
– Det er selvsagt høyaktuelt i disse tider hvor vi opplever svært høye temperaturer.  Dukene har forskjellige grader av perforering avhengig av hvor mye lys man vil skal slippe inn. Når solen står på himmelen så vil man også kunne hindre innsyn, samtidig som man kan se ut gjennom vinduet når screen er trukket ned, opplyser Sesons Markiser.zip screens solskjerming

Solskjerming for å dempe temperaturen inne

I fjor sommer flyttet Monica Killingmo og ektemannen inn i en stor enebolig i Asker. Hagesiden har meget gode solforhold, og de oppdaget raskt at huset ble fryktelig varmt på godværsdager.

– Solen står på hele dagen. Derfor trengte vi solskjerming for å dempe temperaturen, forteller Monica.

Monica og ektemannen har ikke angret et sekund på at de valgte Sesons Markiser. Med såkalt zip screen-solskjerming kan de effektivt stenge varmen fra solen ute når det trengs.

– Forskjellen er kjempestor, som natt og dag. Kvaliteten er veldig god, og vi kan fint se ut av vinduene selv om duken er helt nede. Innsynet utenfra er imidlertid ikke så godt, noe som passer oss utmerket.

Screen-solskjerming hindrer at inntil 92 % av sollyset slipper gjennom, noe som gir deg behagelige innetemperaturer, samt at du slipper å bli blendet av solen.


Få gratis befaring på screens til ditt hus i dag. Bestill her!


Sesons Markiser tilbyr gratis og uforpliktende befaring på hele Østlandet. Få også 60 prosent avslag på all elektronikk i august.

Kommentarer er stengt.