De 10 mest populære forbrukslånene

På Forbrukslånoversikten.no er det lett å finne et forbrukslån som passer til dine behov.

Trenger du penger, men er usikker på hvilken bank du skal velge? På Nettavisen Lånehjelpen finner du både de mest populære og de mest gunstige forbrukslånene fra norske banker.

På Nettavisen Lånehjelpen kan du sortere de ulike lånene etter hvor mange som har søkt om lån via nettsiden. I skrivende stund er det OppFinans som topper listen med 613 søknader. Loan følger på nesteplass med 498 søknader, mens Bank Norwegian på tredje har fått 497 søknader.

På Nettavisen Lånehjelpen har du en rekke andre sorteringsvalg . Du kan blant annet sortere etter priser, renter og gebyrer for å gjøre det lettere å finne det forbrukslånet som passer deg best.

Her kan du sjekke lånevilkårene til OppFinans.

Her kan du sjekke lånevilkårene til Bank Norwegian.

Her kan du sjekke lånevilkårene til L’Easy Minilån.

Forskjellige lån til forskjellige behov

Det finnes mange forskjellig kriterier en låntager kan ha til banken. Kanskje trenger du lån på dagen og er derfor avhengig av å søke hos en bank med rask behandlingstid?

Eller kanskje du ønsker et ekstra stort lånebeløp? For de fleste er lav rente det viktigste, mens noen vil ha muligheten for å ha avdragsfri nedbetaling i perioder og har behov for lang nedbetalingstid.

Forbrukslånoversikten viser deg hva som er fordelene og ulempene med hver enkelt bank. De mest populære bankene har fordeler som rask behandling av lånesøknad, lav rente, rask utbetaling av lån og lang maksimal nedbetalingstid. Samtidig er ulemper som høye etableringsgebyr og minimumsinntekt nevnt hos de mest populære.

Dersom du finner et forbrukslån som passer for deg, kan du søke på lånet umiddelbart ved å klikke deg videre fra Forbrukslånoversikten.no.

Forbrukslånoversikten.no har Mediehuset Nettavisen som kommersiell samarbeidspartner.

Se fordeler og ulemper med hver enkelt bank på Nettavisen Lånehjelpen

Fire viktige råd

Det er spesielt fire ting du bør huske på når du skal søke om forbrukslån.

  1. Fokuserer på hva den effektive renten er ettersom denne inkluderer alle kostnadene ved forbrukslånet.
  2. Få tilbud fra flere banker og sammenlign tilbudene ettersom det vil øke sjansene for å få det beste tilbudet.
  3. Sett deg inn i betingelser og vilkår, ettersom det sikrer at du ikke får noen overraskende kostnader.
  4. Kan du betale ned forbrukslånet tidlig? Hvis den økonomiske situasjonen din skulle endre seg, vil det kunne medføre at du kan spare penger ved å betale hele forbrukslånet før det var planlagt.

Finn ditt forbrukslån på Nettavisen Lånehjelpen 

Liste over de beste kredittkortene

Hvis du ønsker å sammenlikne kredittkort for å finne de beste kortene på markedet, er  Nettavisen Lånehjelpen en tilsvarende tjeneste som Lånehjelpen.

Mange nordmenn velger å ha et kredittkort ved siden av sitt vanlige betalingskort. Tidligere var den eneste kredittkortfordelen at man fikk litt ekstra penger i bakhånd, men de siste årene har stadig flere fordeler blitt lagt til kredittkortene.

Det er ikke lenger uvanlig at kredittkortet ditt tilbyr enten reiseforsikring, rabatt ved diverse kjøp, andre tilbud, eller en kombinasjon av de tre.

På Nettavisen Lånehjelpen kan du lese hva de ulike kredittkortene tilbyr, og det er enkelt å sammenlikne kortene.

Du kan også bruke Nettavisen Lånehjelpen til å bestille kort som passer dine behov.

Les også: Finn best bredbånd der du bor

Kommentarer er stengt.