Derfor strømmer tusenvis til dette strømselskapet

Enorm vekst for billigselskapet som innehar førsteplassen på Forbrukerrådets prisoversikt. 

Etter mange år med lav kraftpris, steg strømprisen kraftig høsten 2016. På privatmarkedet økte prisen med 18 prosent for hele 2016 sammenliknet med 2015, og tidligere i år meldte NVE at kraftprisen trolig bare vil fortsette å stige de neste årene.

I perioder med høy strømpris er det ekstra viktig å velge riktig leverandør. Det har Agva Kraft merket i vinter.

Selskapet har ligget i toppsjiktet på prisoversikten til Forbrukerrådet, Strømpris.no, hver uke helt siden etableringen i 2015, og det store prishoppet i strømprisen har ført til en enorm pågang av nye kunder de siste månedene.

– Tusenvis av kunder har funnet vår prisledende spotavtale, og det «strømmer» inn nye kunder hver eneste dag, sier Bjørn Arctander, markedssjef i Agva Kraft AS.

Her kan du enkelt bytte til Agva Krafts billigste tilbud

Topper offisiell oversikt
Forbrukerrådet anbefaler at du bruker rådets offisielle oversikt strømpris.no for å finne de billigste avtalene på det norske markedet.

Der går det frem at prisforskjellene er store. *I skrivende stund (20. mars 2017) er Agva Kraft den billigste aktøren i kategorien spotpris. Sammenliknet med et gjennomsnitt av aktørene kan man spare 2376 kroner i året på å bytte til avtalen Agva Spot, mens besparelsen er på hele 5064 kroner dersom man har den dyreste avtalen på markedet.

– Etter at Forbrukerrådet lanserte Strømpris.no sommeren 2014, er det blitt langt mer aktivitet i markedet. Det er viktig for et fungerende marked at forbrukerne finner de laveste prisene, fortsetter Arctander.

Å bytte leverandør er enkelt og gratis
I dag er leverandørbyttet automatisert, og det er enklere enn noen gang å bytte til en billigere strømleverandør. Det nye strømselskapet tar seg av alt det praktiske ved bytting, og det koster ingenting å skifte leverandør.

Her bytter du til Agva Spot AG

Hvorfor spotavtale?
Spotavtale, eller innkjøpspris som det også kalles, innebærer at kunden får strømmen til samme pris som det strømleverandørene betaler – mot et fast påslag som dekker leverandørenes administrasjonskostnader og inntjening.

VGs Dine Penger har avslørt man i løpet av et liv vil spare mellom 25.000 og 65.000 kroner gjennom på å velge strøm til innkjøpspris fremfor en variabel avtale.

Les også: Finn best bredbånd der du bor

Fornybar energi
Miljøorganisasjoner anbefaler fornybar energi for å stimulere utviklingen av slik produksjon. Ved å velge Agva Kraft får du 100 prosent fornybar energi inkludert i prisen.

– Med denne avtalen får du alt en strømkunde måtte ønske seg: Avtaleformen ekspertene anbefaler, den beste spotavtalen og fornybar energi, avslutter Arctander i Agva Kraft.

*Beløpet du sparer, er differansen mellom den billigste (Agva Spot Valgfri Kampanje) og gjennomsnittet av alle avtalene på Strømpris.no. Eksempelet er hentet fra Høvik i Bærum 20. mars 2017 og er basert på et normalt strømforbruk for en familie på fire.

Her bytter du til Agva Spot AG

Se også: Agva Kraft får gode tilbakemeldinger på Trustpilot
Mer info: Agva Kraft på Facebook er en god kilde til strømsparetips

Kommentarer er stengt.