Finn billigst og best varmepumpe til din bolig

I slutten av januar er det varslet sprengkulde i deler av landet. På tide å skaffe seg en varmepumpe som gir behagelig temperatur og kutter strømforbruket?

Fra fredag 18. januar er det varslet opp mot 20 kuldegrader i Oslo-området og andre deler av Sør-Norge. Ifølge meteorologene kan kulden bli liggende lenge.

Mange nordmenn blir altså nødt til å skru opp varmen kraftig den neste tiden, og det kan lønne seg å investere i en varmepumpe. Varmepumper varmer når det er kaldt og kjøler når det er varmt. Du får et behagelig klima innendørs, uansett årstid.

Samtidig er varmepumpe en miljøvennlig og kostnadsbesparende måte å varme opp hjemmet ditt på. Gjennom Enova kan du få opptil 30.000 kroner i tilskudd ved kjøp og installasjon av ny varmepumpe (gjelder ikke luft-til-luft). Samtidig kutter varmepumpen strømforbruket, noe som er en klar fordel nå som strømmen er rekorddyr. 

Innhent anbud – spar penger

Varmepumper blir stadig mer populært, og i perioder med stor etterspørsel (kalde vintre og varme somre) kan mange leverandører ha lang leveringstid.

For å finne den beste prisen og den riktig varmepumpemodellen for akkurat din bolig – og samtidig øke sannsynligheten for rask levering – lønner det seg å innhente anbud fra flere leverandører. Det kan du enkelt gjøre på den populære tjenesten BesteVarmepumpe.no.

Du vil bli kontaktet av seriøse leverandører i ditt distrikt og kan være sikker på at du får det beste tilbudet på den varmepumpen som er best for din bolig. Du står helt fritt til å takke ja eller nei til tilbudene du får.

Få tilbud på varmepumpe fra leverandører der du bor

Oljefyren må byttes ut

Fra 2020 vil det ikke lenger være lov å fyre med fossil olje eller parafin, og det vil si at oljefyring og parafinkaminer må byttes ut med noe annet, for eksempel en varmepumpe.

I tillegg til å være miljøvennlig, kan også en varmepumpe bidra til å redusere strømkostnadene i husstanden betydelig.

En annen fordel med varmepumpe er at den forbedrer boligens karakter på energiskalaen, noe som igjen kan øke verdien på boligen din.

Les også: Få billigst strømavtale til din bolig

De ansatte i BesteVarmepumpe.no jobber hver dag for å skaffe de billigste avtalene i markedet til brukerne av tjenesten.

– Meget fornøyd med tilbudene

BesteVarmepumpe.no har mange fornøyde brukere som har skaffet seg varmepumpe med god kvalitet og pris, og tjenesten scorer høyt på Trustpilot med fire av fem mulige stjerner og en rekke positive omtaler.

Her er et lite utvalg:

«Supert å kunne gå inn på ett sted for å samle mange selgere for gode tilbud … deilig å slippe å bruke masse tid på å kontakte mange leverandører … takk til dere ?»
Pål

«Meget fornøyd med tilbudene jeg fikk gjennom Beste Varmepumpe. Jeg hadde kontaktet et annet firma privat, men de to firmaene jeg fikk tilbud fra gjennom Beste Varmepumpe var begge økonomisk gunstigere. De var også mer systematiske mht å gå gjennom pluss og minus for hva slags pumpe som var best egnet gitt min bolig, og hvor pumpen best kunne settes opp. Jeg valgte et av firmaene og har hatt pumpen (luft til vann) ca seks måneder nå. Den fungerer utmerket.»
Einar

«Enkel og nyttig tjeneste – anbefales (tommel opp-tegn).»
Morten

Få tilbud på varmepumpe fra leverandører der du bor

Les også: Få billigst strømavtale til din bolig

Les: Slik kutter du prisen på eiendomsmegleren

Kommentarer er stengt.