Høyeste strømpris på sju år – slik kutter du regningene

Det har vært en kald start på året i store deler av i landet, og enkelte steder på Østlandet har temperaturen vært nede i minus 20 grader de siste dagene.

Derfor er det dårlig nytt at strømprisene har skutt i været. Ferske tall fra Statistisk sentralbyrå viser at vi må sju år tilbake i tid for å finne like høye priser på elektrisitet.*

Forutsigbar pris i vinter
I perioder med høye strømpriser er det ekstra viktig å velge en konkurransedyktig avtale. Agva Kraft har akkurat lansert et nytt produkt kalt Fast 3 måneder der selskapet forplikter seg til å levere til avtalt pris uansett hvor høy innkjøpsprisen går i avtaleperioden.

– Bindingstiden på tre måneder er hovedsakelig en fordel for deg som kunde, det gjør at vi må gi denne prisen uansett hva som skjer. I vintermånedene øker forbruket markant, og særlig om vi får kalde temperaturer. I tillegg er prisen normalt både høy og usikker disse månedene, sier markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

Den faste prisen i avtaleperioden er på 27,5 øre/kWt. Etter at de tre månedene er omme, får man en normal spotprisavtale, helt uten binding

– Her får du en sjeldent god anledning til å kun sikre de dyreste månedene, og det til en svært gunstig pris, fortsetter Arctander.

Les mer om Agva Fast 3 måneder eller bestill avtalen her.

Gratis måned eller landets billigste
Dersom forutsigbare strømutgifter ikke er aktuelt, har Agva to andre avtaler som kan vurderes:

Med Spot Valgfri – Gratiskampanje får du den tredje måneden gratis, fakturaen blir på 0 kroner.

Klikk her for å lese mer eller bestille avtalen.

Agva Kampanje – Spot topper Forbrukerrådets oversikt over de de billigste spotavtalene i landet (10. januar 2018).

Klikk her for å lese mer eller bestille avtalen.

*Prisen på elektrisitet inkludert nettleie.

Les også: Slik får du billigst og best bredbånd der du bor

Kommentarer er stengt.