Denne siden inneholder kommersiell markedsføring av aktører

apple-pay-apple-watch

Derfor er Apple Pay helt genialt

Nå kan du endelig la bankkortet ligge igjen hjemme når du skal dra på shoppingtur eller kjøpe is i kiosken. Apple Pay er enklere enn du tror, og en svært sikker betalingsløsning.

Apple Pay har vært i bruk i flere land helt siden 2014, men først 20. juni 2018 ble den populære betalingsappen tilgjengelig også for norske brukere.

Les også: Disse kortene støtter Apple Pay

Ettersom mange av de norske bankene er involvert i konkurrenten Vipps, er det imidlertid få tilbydere som så langt har gitt forbrukerne tilgang til Apple Pay. Santander er et hederlig unntak, og ved å bestille bankens kredittkort Gebyrfri Visa, skaffer du deg Apple Pay på en enkel måte.

Bestill Gebyrfri Visa her og nå og bli en av de første i Norge med Apple Pay!

Du trenger ikke å bytte bank

Santander opplever for tiden stor pågang fra nordmenn som ønsker å få tak i Gebyrfri Visa. En misforståelse blant en del forbrukere er at man må bytte bank for å få tilgang til Apple Pay. Dette avkrefter kommersiell direktør i Santander, Børge Liavik.

– Apple Pay krever ikke et tungvint bankbytte, det er så lett som å bytte kort. Gebyrfri Visa Gold fra Santander er et helt gebyrfritt kredittkort. Det koster heller ikke noe å eie, opplyser Liavik.

Du trenger altså ikke bytte bank til Santander for å bruke Apple Pay gjennom kredittkortet Gebyrfri Visa. Det er svært enkelt å registere seg, og du får endelig gleden av å bruke Apple Pay i Norge og i utlandet.

Bestill Gebyrfri Visa her og nå og bli en av de første i Norge med Apple Pay!

Dette er Apple Pay

Kort fortalt er Apple Pay en digital lommebok som gjør det mulig å betale med iPhone, Apple Watch, iPad og Mac i nettbutikker, butikker og på diverse brukersteder og kollektivtransport.

Du kan bruke Apple Pay til kontaktløs betaling i Norge og over alt der du kan betale kontaktløst – i millioner av butikker over hele verden. Gebyrfri Visa-kortet er helt gebyrfritt – ikke bare på varekjøp hjemme i Norge, men også i utlandet. Apple Pay er en genial og uunnværlig app å ha med seg på ferie i sommer!

Forestill deg en avansert versjon av Vipps; en brukervennlig app som ikke bare fungerer utenfor Norges grenser, men som også kan benyttes som betalingsløsning i en rekke andre sammenhenger enn til overføringer mellom venner.

Alle brukersteder som støtter kontaktløs betaling støtter også Apple Pay den dag i dag, og utbredelsen øker i raskt tempo. Ifølge Visa Norge kan det bli mulig å betale med Apple Pay i alle butikker innen 2020, både i Norge og i utlandet.

Bestill Gebyrfri Visa her og nå og bli en av de første i Norge med Apple Pay!

Derfor bør du skaffe deg Apple Pay

  1. Enkel betaling.
  2. Gjennomfør betaling selv om du har glemt lommeboka hjemme.
  3. Du kan legge kortet hjemme, da du kun trenger å ha med mobilen.
  4. Betaling via Apple Watch.
  5. Svært sikker betaling – bruker fingerprint eller face id.
  6. Betaling i utlandet.

Bestill Gebyrfri Visa her og nå og bli en av de første i Norge med Apple Pay!

Svært enkelt å bruke Apple Pay

Å komme i gang med Apple Pay er svært enkelt. Etter at du har bestilt og mottatt kredittkortet Gebyrfri Visa, legger du kortet i appen Wallet, som er forhåndsinstallert på din iPhone. Så fort vilkårene er godkjent, er du klar til å bruke mobilen eller Apple Watch til betale med.

Bestill Gebyrfri Visa her og nå og bli en av de første i Norge med Apple Pay!

Les mer om hvordan Apple Pay fungerer i denne artikkelen.

Eff.rente 23,4 %, 15 000, – o/12 mnd, kostnad kr. 1.780. Totalt kr. 16.780
Kommentarer er stengt.

Datapolicy
Personvernerklæring / Informasjonskapsler