Ida sparte 8200 kr: – Hadde aldri trodd det var mulig

Ida Haus fikk sjokk da hun så hvor mye hun kunne spare på familiens forsikringer.

I november var det den store «Byttedagen» med Forbrukerinspektørene og Forbrukerrådet på NRK. Der ble seerne oppfordret av ekspertene til å vrake dyre avtaler innen kategorier som strøm, boliglån, forsikring og bredbånd.

I studio viste «Luksusfellen»-kjendis Hallgeir Kvadsheim hvordan han klarte å spare ca 9000 kroner årlig på å bytte forsikringsselskap via Tjenestetorget.no.

Les mer: – Overrasket over hvor mye jeg sparte selv

En annen person som har hatt glede av å bruke den samme anbudstjenesten, er skoleassistenten Ida Haus. Forventningene var imidlertid ikke spesielt store før hun fylte ut skjemaet på Tjenestetorget.no.

– Jeg tenkte at jeg ikke kom til å spare mer enn kanskje en hundrelapp hver måned om jeg gjorde det, forteller Haus.

700 kroner billigere i måneden
Overraskelsen var derfor stor da hun kort tid senere mottok tilbud fra forsikringsselskaper på mail.

– Jeg fikk to tilbud som var veldig bra og satte meg ned og leste vilkårene for hver av disse. Det ene var på 786 kroner i måneden, men her måtte man betale et administreringsgebyr. Det tilbudet jeg valgte, var på 816 kroner, altså litt dyrere men her var fordelene bedre. Vi fikk første egenandelen gratis om noe skulle skje med en av bilene og vi gikk automatisk opp i bonusordningen.

Les også: Finn billigst og best bredbånd der du bor

Familien Haus har flere forsikringer, deriblant to bilforsikringer, innboforsikring, hennes helseforsikring og familiens reiseforsikring som de hadde kjøpt hver for seg og som utgjorde omtrent 1500 kroner i måneden hos de forrige forsikringsselskapene.

Ved å bruke noen minutter på Tjenestetorget har Haus altså spart familien for ca 8200 kroner årlig.

Ringte til familie og venner
– Jeg hadde aldri trodd det var mulig å spare så mye på forsikringer hver måned. Jeg har bare holdt meg til de samme selskapene som jeg alltid har hatt. Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?

– Dette var så enkelt og ryddig, og tilbudene jeg fikk var veldig bra og oversiktlige. Jeg måtte rett og slett ringe rundt til familie og venner, så de også kunne få samme tilbudene som meg, avslutter en engasjert Haus.

Er det lenge siden du har sjekket om du har gode nok forsikringsvilkår? Da bør du prøve Tjenestetorget nå.

På Tjenestetorget kan du også spare mye penger på varmepumpereiendomsmeglertjenesterboligalarm og på å samle smålån.

Les også: Sjokkerende forskjeller i strømprisen

 

Kommentarer er stengt.